Safety first! Arbeidsveiligheid als belangrijke voorwaarde in voeding & horeca.
Gekoppelde leerplannen
Bakkerij S - 2de graad - A-finaliteit
Bakkerijtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
Bakkerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
Basisoptie Voeding en horeca - 1ste graad - A-stroom
Basisoptie Voeding en horeca - 1ste graad - B-stroom
Brood- en banketbakkerij S - 3de graad - A-finaliteit
Horeca S - 3de graad - D/A-finaliteit
Grootkeuken en catering S - 3de graad - A-finaliteit
Horeca S - 2de graad - D/A-finaliteit
Medewerker (banket)bakkerij
Medewerker slagerij
Medewerker kamerdienst
Restaurant en keuken S - 3de graad - A-finaliteit
Restaurant en keuken S - 2de graad - A-finaliteit
Slagerij S - 2de graad - A-finaliteit
Slagerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
Slagerij-traiteurtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
Slagerij S - 3de graad - A-finaliteit
Keukenmedewerker
Hulpkelner S
Medewerker fastfood