Wat zijn jouw rechten en plichten als werknemer per arbeidsovereenkomst? En welke regels zijn er als je overuren klopt? Guidea verzamelt alle info in een handige brochure.
Gekoppelde leerplannen
Horeca S - 3de graad - D/A-finaliteit
Grootkeuken en catering S - 3de graad - A-finaliteit
Medewerker (banket)bakkerij
Medewerker slagerij
Medewerker kamerdienst
Restaurant en keuken S - 3de graad - A-finaliteit
Keukenmedewerker
Hulpkelner S
Medewerker fastfood
Chef de partie groenten, fruit en kruiden - 7de leerjaar
Chef de partie desserten, gebak en brood - 7de leerjaar
Barman - 7de leerjaar
Chocolatier - 7de leerjaar
Culinair slager - 7de leerjaar
Kok - 7de leerjaar
Hotelreceptionist - 7de leerjaar
Sommelier - 7de leerjaar
Grootkeukenkok - 7de leerjaar
Slager-charcutier - 7de leerjaar
Kwaliteits- en procesverantwoordelijke (banket)bakkerij - 7de leerjaar