Er zijn niet zoveel handboeken die bruikbaar zijn voor de opleidingen in het domein Voeding en horeca. De uitgeverij MjPublishing werkt samen met leerkrachten en sectoren (Alimento, Horeca Forma) en ontwikkelt handboeken en smartboeken. Het gaat veeleer om naslagwerken die bruikbaar zijn doorheen de hele opleiding.
Raadpleeg hier online hun publicaties.
Dit materiaal is steeds in ontwikkeling: in het digitale boek wordt nieuw materiaal toegevoegd dat je kan delen met de leerlingen.
Gekoppelde leerplannen
- Bakkerij S - 2de graad - A-finaliteit
- Bakkerijtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
- Bakkerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
- Basisoptie Voeding en horeca - 1ste graad - A-stroom
- Basisoptie Voeding en horeca - 1ste graad - B-stroom
- Brood- en banketbakkerij S - 3de graad - A-finaliteit
- Horeca S - 3de graad - D/A-finaliteit
- Grootkeuken en catering S - 3de graad - A-finaliteit
- Horeca S - 2de graad - D/A-finaliteit
- Medewerker (banket)bakkerij
- Medewerker slagerij
- Medewerker kamerdienst
- Restaurant en keuken S - 3de graad - A-finaliteit
- Restaurant en keuken S - 2de graad - A-finaliteit
- Slagerij S - 2de graad - A-finaliteit
- Slagerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
- Slagerij-traiteurtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
- Slagerij S - 3de graad - A-finaliteit
- Keukenmedewerker
- Hulpkelner S
- Medewerker fastfood