Wat zijn jouw rechten en plichten als werknemer per arbeidsovereenkomst? En welke regels zijn er als je overuren klopt? Guidea verzamelt alle info in een handige brochure.
Gekoppelde leerplannen
- Horeca S - 3de graad - D/A-finaliteit
- Grootkeuken en catering S - 3de graad - A-finaliteit
- Medewerker (banket)bakkerij
- Medewerker slagerij
- Medewerker kamerdienst
- Restaurant en keuken S - 3de graad - A-finaliteit
- Keukenmedewerker
- Hulpkelner S
- Medewerker fastfood
- Chef de partie groenten, fruit en kruiden - 7de leerjaar
- Chef de partie desserten, gebak en brood - 7de leerjaar
- Barman - 7de leerjaar
- Chocolatier - 7de leerjaar
- Culinair slager - 7de leerjaar
- Kok - 7de leerjaar
- Hotelreceptionist - 7de leerjaar
- Sommelier - 7de leerjaar
- Grootkeukenkok - 7de leerjaar
- Slager-charcutier - 7de leerjaar
- Kwaliteits- en procesverantwoordelijke (banket)bakkerij - 7de leerjaar