NICE (nutrition information center) geeft in samenwerking met diverse experten wetenschappelijk onderbouwde informatie over de voedings- en gezondheidsaspecten van de producten van onze land- en tuinbouw en visserij (zoals groenten, fruit, aardappelen, zuivel, eieren, vlees, gevogelte en vis). De uitdaging om jongeren gezond te leren kiezen is groot, maar zo de moeite waard. NICE gaat deze uitdaging aan met het boekje ‘Gezond gebeten voor Homies’. Dit boekje toont jongeren de weg om gezond hun goesting te doen.
Bekijk de online toolbox met informatie- en sensibilisatiemateriaal rond gezonde voeding en eetgedrag.
Bakkerij S - 2de graad - A-finaliteit
Bakkerijtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
Bakkerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
Brood- en banketbakkerij S - 3de graad - A-finaliteit
Horeca S - 3de graad - D/A-finaliteit
Grootkeuken en catering S - 3de graad - A-finaliteit
Horeca S - 2de graad - D/A-finaliteit
Medewerker (banket)bakkerij
Medewerker slagerij
Restaurant en keuken S - 3de graad - A-finaliteit
Restaurant en keuken S - 2de graad - A-finaliteit
Slagerij S - 2de graad - A-finaliteit
Slagerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
Slagerij-traiteurtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
Slagerij S - 3de graad - A-finaliteit
Keukenmedewerker
Hulpkelner S
Medewerker fastfood