Op 24 juni (Upcycling Day) lanceerde Verspilling is Verrukkelijk een campagne waarmee we op toegankelijke wijze meer bewustwording willen creëren rondom het thema voedselverspilling. Dit doen we door het verhaal van onze ondernemers te vertellen, laagdrempelige anti-verspillingstips te delen én heerlijke no-wasterecepten te ontwikkelen zodat we voedselverspilling stap voor stap (of eigenlijk kilo voor kilo) verminderen.
Gekoppelde leerplannen
- Bakkerij S - 2de graad - A-finaliteit
- Bakkerijtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
- Bakkerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
- Basisoptie Voeding en horeca - 1ste graad - A-stroom
- Basisoptie Voeding en horeca - 1ste graad - B-stroom
- Brood- en banketbakkerij S - 3de graad - A-finaliteit
- Horeca S - 3de graad - D/A-finaliteit
- Grootkeuken en catering S - 3de graad - A-finaliteit
- Horeca S - 2de graad - D/A-finaliteit
- Medewerker (banket)bakkerij
- Medewerker slagerij
- Medewerker kamerdienst
- Restaurant en keuken S - 3de graad - A-finaliteit
- Restaurant en keuken S - 2de graad - A-finaliteit
- Slagerij S - 2de graad - A-finaliteit
- Slagerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
- Slagerij-traiteurtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
- Slagerij S - 3de graad - A-finaliteit
- Keukenmedewerker
- Hulpkelner S
- Medewerker fastfood