Tijdens de twaalfde Week van de Smaak zal ‘Gezond-tijd’ centraal staan. Van 15 tot en met 25 november 2018 nemen we met z’n allen de tijd om even stil te staan bij onze voeding en onze gezondheid. We doen dit bij voorkeur gezellig samen met familie, vrienden, collega’s, klasgenoten… tijdens een (gezonde) maaltijd.
Tijd dus voor verhalen, proeverijen, lezingen en workshops over levertraan en superfruits, over Montignac en Atkins, over fast en slow food … Tijdens de Week van de Smaak kun je ook op ontdekking in het buitenland. Wat eten ze in andere culturen en wat zijn hun eetpatronen? Waarom eten de Spanjaarden zo laat ? Is een English breakfast wel gezond ?
Inspiratie nodig?
Wij dagen iedereen uit om Vlaanderen en Brussel van 15 tot en met 25 november 2018 te verrassen met smaakactiviteiten. Inspiratie nodig voor een originele activiteit rond het thema Gezond-Tijd ?
Surf naar www.weekvandesmaak.be/inspiratie