Boekenplank

Voeding en wetenschappen

sla link op in klembord

Kopieer

  • Brood, een geschiedenis van bakkers en hun brood, Peter Scholliers
  • De geuren van de wereld, Harold Mc Gee
  • De taal van smaak, Reinier Spreen
  • Gastrofysica, Charles Spence
  • Keukenlab: Word een betere kok door te koken met kennis / Koken met kennis / Cook&Chemist, Eke Mariën en Jan Groenewold
  • Kookkunst en wetenschap, Karel Bruggemans
  • Over eten en koken, Harold Mc Gee
  • The food lab, Kenji López-Alt
  • With our own hands, Frederik van Oudenhoven en Jamila Haider

Fictie

sla link op in klembord

Kopieer

  • Mise en place, Margot Vanderstraeten
  • Rode rozen en tortilla’s, Laura Esquivel
  • De culinaire avonturen van fra Bartolo, Leonhard Reinirkens
  • Het diner, Herman Koch
  • Chop chop, Simon Wroe en Ton Heuvelmans

Non-fictie

sla link op in klembord

Kopieer

  • Zalm: een biografie, Lars Kvamme

Geschiedenis

sla link op in klembord

Kopieer

  • Ben je op zoek naar oude uitgaven? Gelukkig bestaan er online (erfgoed)bibliotheken!
    Hier alvast 2 voorbeelden:

Onderwijs

sla link op in klembord

Kopieer

  • Evaluatie in het Vlaamse onderwijs, Maarten Penninckx et al, Garant, 2011
  • Gekkenwerk, Linus Vanlaere et al, Lannoo, 2017
  • Het didactisch werkvormenboek, variatie en differentiatie in de praktijk, Piet Hoogeveen en Jos Winkels, Van Gorcum, 2011
  • Ieders Leer-Kracht, Binnenklasdifferentiatie in de praktijk, Katrien Struyven et al, Acco, 2015
  • Klaskit, Tools voor topleraren, Pedro De Bruyckere, Lannoo/Anderz, 2017

×
Kijkt als...
Niveau
Regio