Er zijn niet zoveel handboeken die bruikbaar zijn voor de opleidingen in het domein Voeding en horeca. De uitgeverij MjPublishing werkt samen met leerkrachten en sectoren (Alimento, Horeca Forma) en ontwikkelt handboeken en smartboeken. Het gaat veeleer om naslagwerken die bruikbaar zijn doorheen de hele opleiding.
Raadpleeg hier online hun publicaties.
Dit materiaal is steeds in ontwikkeling: in het digitale boek wordt nieuw materiaal toegevoegd dat je kan delen met de leerlingen.
Gekoppelde leerplannen
Bakkerij S - 2de graad - A-finaliteit
Bakkerijtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
Bakkerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
Basisoptie Voeding en horeca - 1ste graad - A-stroom
Basisoptie Voeding en horeca - 1ste graad - B-stroom
Brood- en banketbakkerij S - 3de graad - A-finaliteit
Horeca S - 3de graad - D/A-finaliteit
Grootkeuken en catering S - 3de graad - A-finaliteit
Horeca S - 2de graad - D/A-finaliteit
Medewerker (banket)bakkerij
Medewerker slagerij
Medewerker kamerdienst
Restaurant en keuken S - 3de graad - A-finaliteit
Restaurant en keuken S - 2de graad - A-finaliteit
Slagerij S - 2de graad - A-finaliteit
Slagerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
Slagerij-traiteurtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
Slagerij S - 3de graad - A-finaliteit
Keukenmedewerker
Hulpkelner S
Medewerker fastfood