De voorlichtings- en begeleidingscel organiseert regelmatig opleidingen, in een klaslokaal, in een virtuele klas of via webinars.
De onderwerpen worden aangepast naargelang de opleiding in de klas, in een virtuele klas of via een webinar plaatsvindt. Je kan zelf kiezen welke formule het beste bij jou past. Naast duidelijke informatie krijgt je ook de kans om jouw vragen te stellen. Na afloop van klassikale of virtuele opleiding ontvang je een attest van deelname. Na het volgen van een webinar zal je geen attest ontvangen. Om deel te nemen aan deze opleidingen kun je jezelf eenvoudig online inschrijven voor de opleiding(en) die het best bij jou past (passen).
Meer info vind je op hun website.
Bakkerij S - 2de graad - A-finaliteit
Bakkerijtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
Bakkerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
Basisoptie Voeding en horeca - 1ste graad - A-stroom
Basisoptie Voeding en horeca - 1ste graad - B-stroom
Brood- en banketbakkerij S - 3de graad - A-finaliteit
Horeca S - 3de graad - D/A-finaliteit
Grootkeuken en catering S - 3de graad - A-finaliteit
Horeca S - 2de graad - D/A-finaliteit
Medewerker (banket)bakkerij
Medewerker slagerij
Medewerker kamerdienst
Restaurant en keuken S - 3de graad - A-finaliteit
Restaurant en keuken S - 2de graad - A-finaliteit
Slagerij S - 2de graad - A-finaliteit
Slagerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
Slagerij-traiteurtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
Slagerij S - 3de graad - A-finaliteit
Keukenmedewerker
Hulpkelner S
Medewerker fastfood