Instructiekaarten zijn de schriftelijke neerslag van de mondelinge en visuele instructie door de leraar in de klas gegeven.
Ze zijn bedoeld om de leerlingen bij het zelfstandig werken stapsgewijs te helpen.
De kaarten kunnen gebruikt worden als reminder van de lesinstructie en/of als trainingskaart in een bepaalde vaardigheid.
Enkele inspirerende voorbeelden:
Gekoppelde leerplannen
Bakkerij S - 2de graad - A-finaliteit
Bakkerijtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
Bakkerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
Basisoptie Voeding en horeca - 1ste graad - A-stroom
Basisoptie Voeding en horeca - 1ste graad - B-stroom
Brood- en banketbakkerij S - 3de graad - A-finaliteit
Horeca S - 3de graad - D/A-finaliteit
Grootkeuken en catering S - 3de graad - A-finaliteit
Horeca S - 2de graad - D/A-finaliteit
Medewerker (banket)bakkerij
Medewerker slagerij
Medewerker kamerdienst
Restaurant en keuken S - 3de graad - A-finaliteit
Restaurant en keuken S - 2de graad - A-finaliteit
Slagerij S - 2de graad - A-finaliteit
Slagerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
Slagerij-traiteurtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
Slagerij S - 3de graad - A-finaliteit
Keukenmedewerker
Hulpkelner S
Medewerker fastfood