Inspirerend materiaal om wetenschap en voeding te integreren!
Gekoppelde leerplannen
Bakkerij S - 2de graad - A-finaliteit
Bakkerijtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
Bakkerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
Brood- en banketbakkerij S - 3de graad - A-finaliteit
Horeca S - 3de graad - D/A-finaliteit
Grootkeuken en catering S - 3de graad - A-finaliteit
Horeca S - 2de graad - D/A-finaliteit
Natuurwetenschappen B+S’ - 3de graad - D/A-finaliteit
Restaurant en keuken S - 3de graad - A-finaliteit
Restaurant en keuken S - 2de graad - A-finaliteit
Slagerij S - 2de graad - A-finaliteit
Slagerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
Slagerij-traiteurtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
Slagerij S - 3de graad - A-finaliteit
Chef de partie groenten, fruit en kruiden - 7de leerjaar
Chef de partie desserten, gebak en brood - 7de leerjaar
Chocolatier - 7de leerjaar
Kok - 7de leerjaar
Slager-charcutier - 7de leerjaar
Kwaliteits- en procesverantwoordelijke (banket)bakkerij - 7de leerjaar