Inspirerend materiaal

Op basis van de checklist ‘Voedselveiligheid keukens – HACCP gerelateerd.’

  • kunnen leraren overzicht houden op de te bereiken GHP’s gedurende de opleiding;
  • kunnen keukenreglementen afgestemd worden;
  • kan nagegaan worden of de keukeninrichting van de didactische leskeukens binnen het studiedomein maatschappij en welzijn voldoet en waar eventueel verbeteracties nodig zijn om bij te sturen.

66KB

Binnen indirecte zorg worden thema’s rond voedselveiligheid via doelen maaltijdzorg, hygiënisch handelen, veilig, … bewerkstelligd. Dit document biedt inspiratie om leerlijnen en onderzoeksvragen af te stemmen voor de studierichtingen Maatschappij en welzijn/Zorg en welzijn. Leerlingen leren de essentie van voedselveiligheid en hygiëne zodat ze dit kunnen toepassen in huishoudelijke omstandigheden van maaltijdzorg en dit afhankelijk van doelgroepen.

892KB

In dit document vind je inspiratie voor een mogelijke opbouw van de leerplandoelen over het 3de en 4de jaar. Dit document vraagt wellicht wat bijkomende uitleg. Vraag dit aan je regionale begeleider.

135KB
Tekst bij jaarplan197KB

Kennismaken met kinderen, volwassenen en met settings in Zorg en Welzijn vanuit het ondersteunen van (kleine) vrijetijdsactiviteiten in Zorg en Welzijn

58KB

Het doel van dit document is het overleg tussen de collega's van de 2de en 3de graad te faciliteren.

305KB
×
Kijkt als...
Niveau
Regio
Kan ik je helpen?