Op basis van de checklist ‘Voedselveiligheid keukens – HACCP gerelateerd.’
Binnen indirecte zorg worden thema’s rond voedselveiligheid via doelen maaltijdzorg, hygiënisch handelen, veilig, … bewerkstelligd. Dit document biedt inspiratie om leerlijnen en onderzoeksvragen af te stemmen voor de studierichtingen Maatschappij en welzijn/Zorg en welzijn. Leerlingen leren de essentie van voedselveiligheid en hygiëne zodat ze dit kunnen toepassen in huishoudelijke omstandigheden van maaltijdzorg en dit afhankelijk van doelgroepen.
In dit document vind je inspiratie voor een mogelijke opbouw van de leerplandoelen over het 3de en 4de jaar. Dit document vraagt wellicht wat bijkomende uitleg. Vraag dit aan je regionale begeleider.
Kennismaken met kinderen, volwassenen en met settings in Zorg en Welzijn vanuit het ondersteunen van (kleine) vrijetijdsactiviteiten in Zorg en Welzijn
Het doel van dit document is het overleg tussen de collega's van de 2de en 3de graad te faciliteren.