Universiteit Hasselt werkte een vakoverschrijdend zelfstudiepakket uit voor wetenschappen ASO met als thema voeding.
Dit kan zeker inspireren voor leerlingen in de dubbele finaliteit!
Ben je leerkracht wetenschappen in de derde graad ASO? Zou je graag de participatie van de leerlingen verhogen via een interactieve onderwijsvorm? Spreekt projectmatig onderwijs je aan? Ben je geïnteresseerd om in de klas wetenschappen te onderwijzen via een multidisciplinaire aanpak? Zoek je hiervoor bruikbaar lesmateriaal dat wetenschappelijk goed onderbouwd is en nauw aansluit bij de huidige leerplannen? Dan spreekt dit project je misschien wel aan.
Bakkerijtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
Bakkerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
Horeca S - 3de graad - D/A-finaliteit
Horeca S - 2de graad - D/A-finaliteit
Natuurwetenschappen B+S’ - 3de graad - D/A-finaliteit
Slagerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
Slagerij-traiteurtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
Chef de partie groenten, fruit en kruiden - 7de leerjaar
Chef de partie desserten, gebak en brood - 7de leerjaar
Kok - 7de leerjaar
Slager-charcutier - 7de leerjaar
Kwaliteits- en procesverantwoordelijke (banket)bakkerij - 7de leerjaar