Universiteit Hasselt werkte een vakoverschrijdend zelfstudiepakket uit voor wetenschappen ASO met als thema voeding.
Dit kan zeker inspireren voor leerlingen in de dubbele finaliteit!
Bent u leerkracht wetenschappen in de derde graad ASO?
Zou u graag de participatie van de leerlingen verhogen via een interactieve onderwijsvorm?
Spreekt projectmatig onderwijs u aan?
Bent u geïnteresseerd om in de klas wetenschappen te onderwijzen via een multidisciplinaire aanpak?
Zoekt u hiervoor bruikbaar lesmateriaal dat wetenschappelijk goed onderbouwd is en nauw aansluit bij de huidige leerplannen? Dan spreekt dit project u misschien wel aan.
Bakkerijtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit
Bakkerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
Horeca S - 3de graad - D/A-finaliteit
Horeca S - 2de graad - D/A-finaliteit
Natuurwetenschappen B+S’ - 3de graad - D/A-finaliteit
Slagerijtechnieken S - 2de graad - D/A-finaliteit
Slagerij-traiteurtechnieken S - 3de graad - D/A-finaliteit