Young Horeca Talents Project Gault&Millau

ma 26 augustus 2024

Gault&Millau wil het horecaonderwijs in de kijker zetten via het Gault&Millau Young Horeca Talents Project.

In mei ’24 was er een proefproject en dit wordt verfijnd en uitgerold in het nieuwe schooljaar. Een filmpje van dit event kan je hier bekijken.

Concreet voorziet men drie challenges:

  • Challenge A: 1 of 2  teams van 2 tot 4 leerlingen formuleren hun mening over hun huidige en toekomstige opleiding en hun ambities.
  • Challenge B: deze 1 of 2 teams ontwikkelen ook een innovatief horecaconcept dat kan worden toegepast binnen het restaurant van de hotelschool.
  • Challenge C (optioneel en individueel ): een 'Specialty Challenge', waarmee leerlingen zich op 1 van  6 specifieke thema's kunnen richten. Leerlingen kunnen zich individueel door essentiële deelgebieden in de horeca aangetrokken voelen en formuleren hun ideeën, aspiraties en/of toekomstplannen om daarin professioneel actief te worden.  In tegenstelling tot Challenges A en B, die voor teams van 2 tot 4 leerlingen zijn, betreft de ‘Speciality Challenge’ een individuele deelname. 

Meer info vind je op de website.
Het reglement is vanaf 01/09/2024 beschikbaar via www.younghorecatalents.gaultmillau.be

Recent verwant nieuws

×
Kijkt als...
Niveau
Regio