voor de onderwijs
professional
aanmelden
cookie-instellingen
kijkfilter
home
Didactiek en leerplannen - So
Vakken en leerplannen
Vakken en leerplannen 3de graad
Studiegebied Voeding en horeca
Nieuws
Studiegebied voeding en horeca
Actua
Krachtlijnen
Leerplannen
Ondersteunend materiaal
Pedagogisch-didactische aanpak
Boekenplank
Professionalisering
Actua
Krachtlijnen
Leerplannen
Ondersteunend materiaal
Pedagogisch-didactische aanpak
Boekenplank
Professionalisering
Nieuws
Filter
wis alle
Zoek tot 12 maanden terug
Toon resultaten
4
nieuwste
relevantie
nieuwste
oudste
vrijdag 26 augustus 2022
Van grond tot mond ...
Eos Tracé brengt in kaart welke weg voeding aflegt: van teelt, verwerking, transport en consumptie tot afvalverwerking. Naast informatie over het product krijg je ook info over de impact op het milieu en je gezondheid, de sociale aspecten en het dierenwelzijn. Via de wetenschap onderscheid je feiten van fabels. Zo leer je het verhaal, het tracé kennen achter dagelijkse producten.
vrijdag 26 augustus 2022
Digitale tools in voeding en horeca
RTC Oost-Vlaanderen biedt een aantal workshops aan om met digitale tools aan de slag te gaan in het voeding en horeca-onderwijs! De nascholing vindt plaats op donderdagnamiddag
6 oktober
in Gent.
vrijdag 26 augustus 2022
Week van de smaak 2022
De week van de smaak is terug en dit van 21 november tot en met 27 november! Doe mee en zet je school in de kijker!
vrijdag 22 april 2022
Food Waste Fest
Voedselverspilling tegengaan begint met meten! Foodwin neemt hierrond een aantal initiatieven.
×
Kijkt als...
Niveau
Regio
Bevestig
Annuleer
Meld aan
Meld aan met je account.
Pas daarna eventueel je filters aan.
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden
Nog geen account?